No-bake carrot cake truffels

Een nieuw receptje dat ik probeerde en één van mijn favorieten! Ze zijn zacht, vochtig en gevuld met een zoete wortelsmaak en het meest romige cashew-vanilleglazuur!

Ingrediënten cake:

Ingrediënten voor het glazuur:

  • 1 cup cashewnoten (ongeveer 30 minuten geweekt)
  • ½ cup kokosolie, gesmolten en afgekoeld
  • 3 eetlepels pure ahornsiroop
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 limoen, uitgeperst
  • 2-3 eetlepels warm water (indien nodig om het mengen te bevorderen)

Recept:

1. Combineer de rauwe cake-ingrediënten in een keukenmachine tot het mengsel stevig is.

2. Rol balletjes en leg ze op een beklede bakplaat. Zet het in de vriezer terwijl je het glazuur maakt.

3. Doe alle ingrediënten voor het glazuur in een blender en combineer tot het mengsel glad is. Voeg indien nodig een beetje warm water toe als de consistentie niet glad genoeg is.

4. Bestrijk de truffels met het glazuur en plaats ze terug op de bakplaat.

5. Garneer indien gewenst met geraspte wortelen en gehakte walnoten.

6. Zet het in de vriezer tot je klaar bent om ze te serveren.

 

Genieten! Bekijk onze reel hier.

inboxusercartcrossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram